Am deschis si acest fic cu gravitation pt k imi place foarte mult animeul si pt ca vreau sa cititi si voi cum imi imaginez eu o continuare.

Cap 1
Era o dimineata insorita .Soarele strelucea pe cer iar pasarile cantau armonios.In vila romancierului Yuki incerca sa il scoale pe Shuichi.
-Scoalate iubitule ,este ora sapte.a spus Eiri pe un ton calm.
Fiind ca Shuichi nu vroia sa se scoale Yuki s-a dus sa pregateasca micul de jun.Peste zece minute s-a sculat si vocalisctul.Acesta s-a dus sa faca un dus si apoi si-a pus o bluza galbena si o pereche de blugi si a coborat in bucatarie.
-Yuki!!!tipa Shu.
-Da ce este ?a intrebat Eiri pe un ton calm.
-Mi-e foame !
-Mai bine grabeste-te ca este ora opt.
-Ora opt !O sa intarzii !
Vocalistul lua o muscatura din sandwich isi lua geaca si cand era gata sa plece romancierul l-a prins de mana si i-a dat un sarut apasat.
-Pa Yuki!tipa Shu.
-Pa.
In drum spre companie vocalistul s-a intalnit cu o veche prietena pe care a placut-o foarte mult.Era o fata
-Winry tu esti?a intrebat solistul.
-Da .Shuichi ce faci aici?
-Ma duc la compania NG.
-Esti solistul trupei Bad Luck nu?
-Da.Trebuie sa plec sunt in intarziere .Vrei sa ne intalnim dupa ce termin?a intrebat Shuichi.
-Ok dar unde?
-Vino in fata la companie la ora sapte .Pa!
-Pa !
La companie Shuichi ii povestea lui Hiro despre Winry cand pe hol trecea Thoma auzind despre ce vorbeau cei doi.Repetitiile mergeau de minume solistul canta perfect.A venit si ora sapte.Shuichi a placat primul vazand-o pe Winry.
-Buna !Ce faci?a intrebat vocalistul.
-Bine tu?
-Bine.Hai sa mergem in parc.propune Shuichi
In timp ce cei doi depanau amintiri pe o banca din parc acasa la Yuki era mare dezastru.S-a facut ora zece si Shuichi nu a ajuns acasa.
-Thoma.Sunt Yuki.
-Da Eiri ce este?a intrebat seful casei de discuri NG.
-Shuichi nu a ajuns acasa inca .Sti tu ceva?intreba novelistul ingrijorat.
-Da l-am auzit vorbind cu Hiro despre o fata azi dimineata.
In acel moment in Yuki patrunse in sentiment de ura si gelozie pe acea fata dar si de ingrijorare pentru iubitul sau.
-Multumesc mult pentru ajutor Thoma.
-Cu placere.
-La revedere.a spus novelistul.
-La revedere.
In acel moment usa mare din lemn s-a deschis si pe usa a intrat...
Sper sa va placa .Astept comentarii si pareri.