cobra_girl13
Anime knower

|
 |
« on: January 13, 2008, 11:28:28 am » |
|
Dupa cum stiti la "Ora animeurilor" am propus sa facem la fiecare topic la fiecare anime un alt topic unde sa avem ore despre acel anime unde vom avea profesori,inspectori si bineinteles elevi. Aici va veti putea inscrie ca profesori,inspectori si ca elevi. Eu as vrea sa fiu profesoara Kaleido Star si inspectoare Yu Yu Hakusho si Inuyasha Orcine altcineva e bine venit 
|
|
|
|
« Last Edit: February 26, 2008, 12:11:18 am by cobra_girl13 »
|
Report Spam
|
|
|
|
|
Kaori
|
 |
« Reply #1 on: January 13, 2008, 11:33:08 am » |
|
Ok buna idee  eu vreau sa fiu profesoara la Inuyasha si inspectoare la toate animeurile din lista de animeuri...
|
|
|
|
|
|
|
Renee-chan
|
 |
« Reply #2 on: January 13, 2008, 01:24:39 pm » |
|
Hm...interesant...dar Kaori, mai lasa-i si pe altii inspectori...XD
Eu vreau sa fiu profesoara la Naruto, elev la celelate lucrui si inspectoare la Death Note
|
...the help will never come...
|
|
|
dark_inside_like_a_demon
Global Moderator
Anime master

smile is the second face of me
|
 |
« Reply #3 on: January 16, 2008, 12:59:40 pm » |
|
daca se poate as vrea sa fiu elev la naruto, R.O.D the TV., rozen maiden si sailor moon....inspector la oricare alta....profesor nu ma tenteaza deloc....is curioasa sa vad care e treaba cu ascultatul si pusul notelor....ei cine se mai inscrie? 
|
Nu crede ca vei merge in Rai Doar pentru ca pe pamant nu mai stai 
|
|
|
jebell
Anime knower

|
 |
« Reply #4 on: January 24, 2008, 08:35:02 am » |
|
eu vreau sa fiu elev la toate animeurile ...nu vreau sa fiu inspector sau profesor...nu ma pricep 
|
voi radeti de mine pentru ca sunt diferita... eu rad de voi pentru ca sunteti toti la fel:P 
|
|
|
|
Alex-fan-Slayers
|
 |
« Reply #5 on: January 31, 2008, 11:46:48 am » |
|
Eu vreau să fiu elev la toate anime-urile!Ador să învăţ,şi să aflu lucruri noi!Şi...şcoala e frumoasă atunci când materiile sunt frumoase!
|
 Reality sucks!
|
|
|
cobra_girl13
Anime knower

|
 |
« Reply #6 on: February 22, 2008, 12:10:28 pm » |
|
Ei bina pana acum avem destul de multi elevi dar cam putini profesori...eu am deschis topicurile la Kaleido Star,Inuyasha si Naruto dar cei ce doriti sa fiti elevi si la celelalte va trebui sa asteptati:)
Acum as dori ca un moderator sa fac topicurile cu ora animeurile sticky(sper k am scris bn)
|
|
|
|
Corina-chan
Anime watcher
Iubesc un fluture mort...
|
 |
« Reply #7 on: June 07, 2008, 08:31:52 am » |
|
Eu as dori sa fiu profesoara la animeul Kaleido Star si Jigoku Shoujo...Si bineinteles consilier pe probleme Kiddy Grade[sa stabilesc ce lectii sa se predea la acest anime  ]Si mie imi place sa invat,dar ar fis uper sa poti invata despre animeuri...As fi prima din clasa[desi sunt,insa nu conteaza]....  Kiss ya sweet! 
|
Aristocratia mea vine din iubirea pentru... un fluture mort...
|
|
|
|