Photobucket
Anime Yin-Yang
November 22, 2009, 04:23:41 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Forum mutat! http://otaku-system.go-board.net sau http://ichi-effect.forumz.ro  Va asteptam!

Home   Forum   Help Search Arcade Gallery Links Staff List Calendar Login Register  

Salutari allz!:*:* ^_^

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Salutari allz!:*:* ^_^  (Read 508 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Corina-chan
Anime watcher
*

Iubesc un fluture mort...

corynutza96
View Profile WWW Email
« on: June 07, 2008, 03:23:37 am »

Hello allz!Sunt Corina,toata lumea imi zice Cori,Corinus,Corinautza,cum vreti voi sa-mi ziceti .Am 11 ani,sunt din Bucuresti.Imi plac animeurile,super mult!Acelasi lucru despre mangauri... Grin .Animeul preferat este ....uhm...Kaleido Star .Cat despre manga,uh...Naruto Manga .Imi plac manelele Cheesy [sper sa nu ma urati cei care le detestati Grin ]...Despre actori si actrite:Carmen Tanase,Ghoerghe Visu,Andreea Patrascu,Denis Stefan,Nicoleta Luciu,Cabral Ibacka,Cariba Heine,Iuliana Luciu,etc...Filme:Telenovele,Romance,Thriler,Aventura,etc...[toate genurile]...Carti:citesc mult,imi ocup timpul cu cateva carti bune de aventura.Cat despre Fan Arturi:Ma pricep asa-si-asa,sunt la incput si evident ca mai am de lucrat.Fan Ficuri:Am scris multe,dar pe nici unul nu l-am postat pe vreun forum.Poezii:stau binisor cu ele...Cheesy.Imi plac cartofii prajiti,pizza,shaorma,hot dog,mancare gatita Tongue .Hobby-uri:multe,printre care joaca .Sunt inscrisa pe foarte multe forumuri[40 si ceva Grin si nu exagerez].Imi place sa scriu,sa desenez,sa ma distrez,sa stau cu prietenii...De curand m-am si indragostit Cheesy .Atat despre moi[mine in in franceza]...

See ya! Smiley 
Report Spam   Logged

Aristocratia mea vine din iubirea pentru...
          un fluture mort...
Kaori
Administrator
Anime master

View Profile
« Reply #1 on: June 07, 2008, 10:58:13 am »

Bine ai venit pe Ayy Cori Cheesy Sper sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni  Cheesy Spor la postat! Nu te uras pentru ca-ti plac manelele.. fiecare are gusturile lui Tongue
Am si o mica intrebare: Cum ai descoperit acest forum?
Report Spam   Logged

Corina-chan
Anime watcher
*

Iubesc un fluture mort...

corynutza96
View Profile WWW Email
« Reply #2 on: June 07, 2008, 11:48:28 am »

Mi-a spus o fata Lavinia despre forum.Este inscrisa pe acest site cu usernameul Amy~chan.Multumesc pentru reply kaori.Ma bucur ca nu esti impotriva muzicii pe care o ascult   ...  | M A N E L E |...  Grin  ... Uhm...Imi plac userii activi ca tine...Si sa sti ca ne cunoastem...Ma ai in lista ta de messenger...corina1309 Grin ...

Kiss ya sweet allz! Kiss Kiss
Report Spam   Logged

Aristocratia mea vine din iubirea pentru...
          un fluture mort...
Pages: [1]
  Print  

Jump to:  

Bookmark this site! | Upgrade This Forum
SMF For Free - Create your own Forum