Photobucket
Anime Yin-Yang
November 22, 2009, 04:22:13 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Forum mutat! http://otaku-system.go-board.net sau http://ichi-effect.forumz.ro  Va asteptam!

Home   Forum   Help Search Arcade Gallery Links Staff List Calendar Login Register  

Toxic lil' bunny ^^

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Toxic lil' bunny ^^  (Read 477 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tahrik
Anime watcher
*

View Profile
« on: June 27, 2008, 05:45:58 am »

Ohayo ^.^ My name is Elena ,i'm kinda fluffy and crazy  O.O ,I'm always in a very but a very good mood ^^ .
And well that was my little nicely side O.O I have a pervish too ^^" [ya srry] .
My favorite genders of anime are: Shōnen ,shōjo ,yaoi ,echhi ,shōnen-ai ,sentai ,yuri ^^
My lovely [favorite] animes are: Claymore ,Vampire Knight ,Ergo Proxy ,One Piece ,Bleach ,Naruto ,Death Note ,Elfen Lien ,Black Lagoon .
My favorite manga's are:Vampire Knight ,D.Gray-Man ,Rosario+Vampire ,Bitter Virgin ,Xxx Holic ,Air Gear ,Zettai Kareshi ,Fairy Tail si trioul Bleach&Naruto&One Piece ^^ .
And smt fara rost ^^" :addicted to Zeki >3 and IchiRuki ^^" .
Hobby-uri:well sunt pasionata de lectura ,imi place sa citesc foarte mult ,atat carti cat si manga [I'm a manga snob x3] ,in rest nu stiu am cosmaruri noaptea cu ferme ,yeah cele mai multe cu gaini si curcani ^^" ,am ramas cu niste sechele de cand eram mica ,e un fel de hobby sa visez asa ceva O.O" ,imi place tenisul ^^ si my life is music ,nu exista zi in care sa nu ascult muzica si in rest incerc ceva in materie de GFX ^^ .
Genuri de muzica:J-rock [in principiu] in rest: screamo ,metal ,black metal ,heavy metal ,pop-rock ,punk si atat in rest urasc orice alt gen de muzica excluzand j-music ,mai ales manele ohh God vreau sa devin presedinte al tarii si sa le interzic O.O this kind of music sucks >.< .
Trupe preferate:The Gazette , Nightmare , X Japan , Dir en Grey , Alice Nine, LM.C , Luna Sea , Phantasmagoria , Moi dix Mois ,Malice Mizer ,An Cafe ,SuG ^^ .
Well sper ca n-am zis nimic rau [sper ca n-am fost exagerata] so ^^" any questions ?

Ja ne ! ^^
« Last Edit: June 27, 2008, 05:56:58 am by Tahrik » Report Spam   Logged

Waiting to see the day when freedom will come.
Freedom.Freedom.Freedom

♪ ♫ ♪
Brilliant Dream
Kaori
Administrator
Anime master

View Profile
« Reply #1 on: June 30, 2008, 01:13:21 pm »

Bine ai venit pe forum Elena! Draguta descriere Cheesy sper sa te simti foarte bine pe forum :* Spor la postat Cheesy ... si app dragut sig.
Report Spam   Logged

Pages: [1]
  Print  

Jump to:  

Bookmark this site! | Upgrade This Forum
SMF For Free - Create your own Forum